CSM_2 Eurojudecătorii moldoveni au sustras recordul mondial de la CIA şi FBI

www.euroliberali.md           CEDO                   CSM_2

Oleg Brega, Jurnal TV

Victor Moşneag, ZdG

Discovery World

Guinness Book

___________________

Copia: CEDO

Preşedinte RM N. Timofti

Рreşedinte CC A. Tănase

Preşedinte CSM N. Corochii

Preşedinte CSJ M. Poalelungi

Procuror General C. Gurin

Deputat al Parlamentului S. Sârbu

I. Eurojudecătorii moldoveni au sustras recordul mondial de la CIA şi  FBI

Recent Discovery World a prezentat 10 cele mai reuşite  operaţiuni efectuate de CIA şi FBI cu participarea agenţilor sub acoperire. În urma activităţilor speciale de investigaţii s-au depistat  sute de kg de cocaină, loturi mari de armament, substanţe nocive de contrabandă etc. Zeci de persoane au fost arestate. Însă, instanţele de judecată in  3 cazuri au decis achitarea inculpaţilor, iar în alte 7 dosare pedeapsa a variat de la amendă până la 4 ani de detenţie maximum.

În dosarul Rimschi vs. Moldova s-au depistat circa 5 kg de hârtie obişnuită la formatul A4, pe care fostul poliţist Veaceslav Fiodorov a imprimat imagini stilizate sub forma dolarilor SUA la  o tipografie procurată de el in 2007. Aşa numită punerea in circulaţie pretinşilor banilor falşi 7 agenţi sub acoperire impostori au inscenat-o cam intr-aşa mod cum se facea schimbul de albituri in GULAG: primul barac se schimbă cu baracul nr. 2, 2 cu 3… Pentru implicarea in aceste schimburi 13 inculpaţi s-au ales cu 5-12 ani de puşcărie. Aşadar, eurojudecătorii autohtoni, cei care preferă numai euro cash, au doborât recordul mondial stabilit de CIA şi FBI.

II. Cine din sistemul judiciar cunoaste şi respectă CPP si legea lui Aristotel?

Respectarea procedurii este temelia democraţiei şi statului de drept. Constituţia, CP, CPP apăra cetăţeanul de abuzurile reprezentanţilor statului.

Pentru a dovedi ştiinţific că eurojudecătorii  din Ialoveni Alexandru Sandu, Nadejda Toma, Grigore Lungu nu cunosc nici CPP, nici legea lui Aristotel a fost suficient de a analiza o mică secvenţă  din sentinţa adoptată de ei pe  30.01.2012 (a se vedea anexa 1). Aproape un an au studiat-o  colegii lor de breaslă de la CAC Alexandru Şpac (alias Xerox-Voronist), Vasile Grib (SRL), Ion Secrieru (SRL) pentru a o trage la xerox. În sentinţa plină de aberaţii n-au îndrăznit să schimbe măcar o virgulă, întrucât o adevărată “capodoperă” nu poate fi perfecţionată. Dar şi “crima” e una perfectă.

În mai multe dosare de rezonanţă sunt victime, părţi vătămate, daune materiale  de sute milioane de dolari, însă vinovaţii ori măcar suspecţii nu sunt de găsit. În aşa zisă infracţiune economică de proporţii deosebit de mari lipsesc prejudiciu, persoane fizice sau juridice înşelate. S-a găsit numai unul-singur martor Veaceslav Fiodorov, care fiind în arestul la domiciliu aplicat de judecătorul Ion Busuioc din Judecătoria Centru mun. Chişinău a inscenat la comanda lui Botnari-Papuc-Voronin aşa numite achiziţii de control. Pe 22.07.2009 este pus sub învinuire pentru a îl impune să mai efectueză livrarea controlată a rublelor ruseşti false pe 21.08.2009.

Pentru a fi clar pentru toată lumea şi în special să înţeleagă fondul cauzei judecătorii principali a ţării Nicolae Timofti, Alexandru Tănase, Nichifor Corochii, Mihai Poalelungi prezint o situaţie utopică. Oare ne putem imagina că Nicolae Vicol fiind în arestul  la domiciliu efectuează la comanda lui Chetraru-Recean-Timofti măsurile speciale de investigaţii? Se duce acasă la prietenul său Vlad Filat şi ceva îi transmite. Apoi in calitate de martor face declaraţii mincinoase in baza cărora victima provocării este condamnată la 12 ani de puscărie.

Evident, că aşa ceva este imposibil de presupus, deoarece art. 1322 CPP interzice expres livrarea controlată sau achiziţia de control fără autorizarea procurorului. Art. 63, art. 90 mai interzic audierea bănuitului in calitate de martor. Potrivit art. 94 probele obţinute prin provocarea se exclud din dosar. Art. 101 CPP interzice judecătorilor să întemeieze condamnarea numai in baza probelor acumulate in urma activităţilor speciale de investigaţii.

Deci, bănuitul N. Vicol nu poate fi folosit la comanna lui Chetraru-Recean-Timofti în calitate de agent «rebotezat» şi martor, iar bănuitul V. Fiodorov a fost folosit la comanda lui Botnari-Papuc-Voronin şi ca agent, şi ca martor, şi a mai fost prezentat pe 25.07.2009 de telecompania NIT ca erou naţional, care a salvat economia naţionala de invazia dolarilor falşi.

Cu comuniştii totul este clar, întrucât arma lor principală este minciuna. Dar de ce conducerea actuală a RM  o acceptă? Se tem de revenirea voroniştilor la putere?

III. Pentru a triumfa răul şi nedreptatea au nevoie de inacţiunea oamenilor buni

In acest sens le propun oamenilor buni N. Timofti, A. Tănase, N. Corochii, M. Poalelungi să ne uşureze soarta cu ce pot. Sau să excludă din Constituţie, CP, CPP prevederile legale, pe care judecătorii mereu le ignoră, ori să le complecteze cu price-list pentru a încuraja aplicarea lor in practica judiciară.

Spre exemplu, lipsesc precedente privind aplicarea art. 25(4) din Constituţie conform căruia arestul preventiv nu poate dura mai mult de 12 luni. Judecătorii din motive bine cunoscute sunt îndrăgostiţi in art. 186(9) CPP, care le permite prelungirea arestului pâna la infinit. In acelaşi timp art. 63(7), art. 90(3), art. 94(1), art. 101 şi multe altele din CPP le urăsc.

Aproximativ price-listul pentru eurojudecător poate arăta in felul următor:

Art. 25(4) din Constituţie – 20…25 mii €;

Art. 111(1) CP – 3…5 mii €;

Art. 63(7) din CPP  –15…20 mii €;

Art. 6(3d) din Convenţie – 10….15 mii € etc.

Mai e nevoie şi de un price-list special. Imediat după evenimentele din 7 aprilie 2009 Natalia Morari s-a autodenunţat la Euronews şi alte posturi de televiziune că anume ea este organizator şi lider a revoluţiei Twitter. Ulterior procurorul Andrei Pântea îi oferă statutul de persoană folosită fără cunoştinţă de cauză în dosarul lui Eduard Baghirov pe care l-a numit lider GOC.

Eu din start am declarat şi am demonstrat că sunt folosit fără cunoştinţă de cauză, însă Zubco-Pântea au preferat să susţină versiunea lui Botnari-Papuc-Voronin, precum că eu sunt lider GOC.

Deci, fiind folosită N. Morari a devenit televedetă, iar eu m-am ales cu ani grei de puşcărie. Întru corijarea mea mai rapidă îl rog pe Preşedintele  RM N. Timofti să mă transfere într-o puşcărie din Transnistria in calitate de agent deghizat cu o misiune specială. Sunt gata să risc cu sănătatea ruinată pentru a verifica funcţionalitatea art. 23 din Constituţia republicii autoproclamate: «Probele obţinute pe calea ilegală nu au puterea juridică». În RM probe false sunt la ele acasă (a se vedea anexa 2).

Cu profund respect

Deţinut politic   Valentin Rimschi / Doctor PaPuRi

mun. Chişinău                                                                                                                      18.04.2013

P-13

Anexa: CSM_1; Judecătorii diavolui_1. – euroliberali.md

Copia electronică este expediată la oleg@brega.org

Об авторе admin

Научно-техническая группа PaPuRi Неформального общественно-политического движения euroliberali
Запись опубликована в рубрике Право с метками , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *