Procuror General în RM poate fi şi o maimuţă dresată sau un daun

Procuror General în RM poate fi şi o maimuţă dresată sau un daun

Stimate domnule Andrei Năstase — Procuror General din partea poporului şi statului captiv,

Sistemul de repartizare aleatoriu a dosarelor (PIGD) este un soft de circa 20 de euro, iar aplicarea lui în practica judiciară este o cacealmă încă mai ieftină. De exemplu, zeci de plângeri depuse repetat la Judecătoria Centru mun. Chişinău timp de 2 ani sunt distribuite prin PIGD doar la judecătorul-daun Elena Carpenco, care le respinge ca fiind nefondate invocând motive distorsionate în sensul juridic, sau la judecătorul promovat de Plahotniuc Sergiu Bularu cel viclean, care le respinge deja ca fiind inadmisibile întrucât instanţa nu este competentă să le examineze. Încheierile lui Carpenco sunt cu drept de recurs, iar la Bularu — irevocabile (a se vedea rubrica «Andrei Năstase» pe site-ul euroliberali.md). Sunt şi multe alte decizii bizare emise de judecătoriile Anenii Noi, Criuleni, Ialoveni, Orhei, Leova, Cahul, Bălţi, Hânceşti,Cimişlia, Făleşti etc.

—        Nu vi se pare că aveţi la dispoziţie temeiuri juridice suficiente pentru a depune recurs în anulare în interesul legii în conformitate cu prevederile art. 465/1 CPP?

—        Din ce cauză atîta timp ignoraţi încălcările care au loc în regim non-stop a drepturilor omului garantate la art. art. 7, 25(4) din Legea Supremă, art. art. 2, 167, 175(9), 303(1) CE RM, art. art. 6 pct. 4), 25(2,3) 186(11), 63(7), 101(5), 132/1-136 CPP, art. 6 din Legea nr. 45 din 12.04.1994.

—        Nu vi se pare că aceste norme legale urmează a fi abrogate de legislativ deoarece nu s-au respectat în RM niciodată şi există doar pe hârtie, care va suporta totul, inclusiv şi integrarea europeană?

—        De ce nu-i trageţi la răspundere pe călăii sângeroşi Papuc-Botnari pentru fabricarea dosarului «dolari falşi pentru revoluţie portocălie», deşi spre deosebire de dosarul «7 aprilie» toate probele în scris sunt prezente nemijlocit în volumele I, II a cauzei nr. 2009010880?

—        Nu vi se pare că la funcţia de Procuror General poate fi desemnată şi o maimuţă dresată şi chiar un daun surdomut cu buzunarile cusute care pur şi simplu va fi atât de încăpăţinat că va respecta măcar prevederile art. art. 124(1), 125(5) din Constiruţia RM?

—      Nu vi se pare că sistemul judecătoresc vicios din RM poate fi reformat doar prin Unirea cu România? Noi, cei condamnaţi pe nedrept indiferent de apartenenţa etnică, religioasă, politică suntem ferm convinşi că altă cale deja nu există nici măcar teoretic. Basarabia — Pământ Românesc!

Cu respect,

Valentin Rimschi, Traian Prozor, Ivan Sarev, Iurie Levinte, Ion Frunze şi al.

Об авторе admin

Научно-техническая группа PaPuRi Неформального общественно-политического движения euroliberali
Запись опубликована в рубрике Право с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *